HÍREINK

Évadzáró horgászverseny a Töröcskei tavon - 2024. - versenykiírás

2024.10.08. | Hozzászólások [0]

 

ÉVADZÁRÓ HORGÁSZVERESENY – LUCZA ZOLTÁN KUPA

 

VERSENYKIÍRÁS

 

A verseny helye: Töröcskei tó

 

A verseny ideje: 2024. október 13., vasárnap

 

A verseny lebonyolítása: nyílt, egyéni verseny formában, finomszerelékes és nyílt kategóriában

 

A verseny időrendje:

06:00 – 07:00 - jelentkezés a halőrháznál, nevezés, regisztráció

07:00 – 07:20 - megnyitó, sorsolás

07:20 – 08:30 - versenyhelyek elfoglalása

08:30 - finomszerelékes kategóriában az etetés kezdete, nyílt kategóriában a verseny indítása

09:00 - finomszerelékes kategóriában a verseny indítása

13:00 - verseny vége, mérlegelés

13:30 - ebéd, eredményhirdetés

 

A verseny értékelése: a kifogott halak súlya alapján (minden gramm hal 1 pontot ér). A legtöbb pontot elérő horgász nyeri a versenyt. Súlyegyezés estén a nagyobb kifogott hal a döntő.

 

A verseny díjazása: Évadzáró versenyen résztvevő horgászok 1. – 3. helyezettje (külön finomszerelékes és nyílt kategóriában), a legeredményesebb női és gyermek versenyző, valamint a legnagyobb halat fogó versenyző díjazásban részesül.

 

Nevezés: a versenyre előzetesen nevezni az FCMS rendszerben, a 82/411 876 telefonszámon, a kaposhorg@gmail.com címen, személyesen az egyesületi irodában lehet. Helyszíni nevezésre is van lehetőség a verseny napján, 07:00 óráig.

Nevezési díj: 6.000.- forint, töröcskei tóra érvényes, éves területi engedéllyel rendelkezőknek 4.000.- Ft, gyermekeknek ingyenes. A nevezési díj magában foglalja a versenyen való részvétel jogát, a meleg ebédet, a tombolasorsoláson való részvétel jogát is. A tombolasorsoláson csak a versenyre benevezettek vehetnek részt. A tombola fődíja 1 db 2025. évre szóló, a Töröcskei tavon érvényes, 2 botos, parti területi engedély utalvány. A nevezőknek lehetősége lesz tomboladíjakat felajánlani.

 

A nevezéshez kattints ide!

 

Tudnivalók: a finomszerelékes kategóriában horgászó versenyzők csak egy úszós, míg a nyílt kategóriában horgászó versenyzők tetszőleges (úszós, fenekező, feeder) készséget használhatnak, egy botot, rajta egy horoggal. A versenyre való benevezés feltétele a 2024. évre érvényes állami jegy. Minimum 3 gyűrűs, amely minimum 1 méter hosszú haltartó és pontymatrac minden résztvevő számára kötelező. A versenyen kifogott halakat a mérlegelés után vissza kell helyezni a tóba. Vendég ebédjegy ára: 2.500.- Ft.

 

A fentiek alapján október 13-án csak a verseny résztvevői horgászhatnak a tavon!

 

Mindenkit szeretettel vár a Kaposvári Sporthorgász Egyesület!